• Հեռախոս (+374) 93 571 559
  • Հայերեն
  • English
  • ԳԼԽԱՎՈՐ
  • ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ
  • ԿԱՊ
  • ԳԼԽԱՎՈՐ
  • ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ
  • ԿԱՊ
  • ԾԱՌԱՅՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐ
    • Անասնաշուկա
    • Ագրովաճառակետ
    • Գործարար աջակցություն
    • Հացենի պանդոկ
  • Ֆերմերի Անկյուն
    • Կենդանիների առողջություն
    • Կենդանիների պահվածք և խնամք
    • Կենդանիների արհեստական սերմնավորում
    • Կերարտադրություն
    • Արոտների և կերհանդակների արդյունավետ օգտագործում
    • Կաթի արտադրություն և նախնական մշակում
    • Անասնապահի ուղեցույց
      • ՀՀ-ում պետպատվերի շրջանակներում իրականացվող հակահամաճարակային միջոցառումները
      • Ինֆեկցիոն հիվանդություններ
      • Մակաբուծային հիվանդություններ
    • Անասնապահի օրացույց
  • ՆՈՐՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐ
  • ՊԱՏԿԵՐԱՍՐԱՀ
Գլխավոր / Ֆերմերի Անկյուն / Կաթի արտադրություն և նախնական մշակում

Ֆերմերի Անկյուն

  • Կենդանիների առողջություն
  • Կենդանիների պահվածք և խնամք
  • Կենդանիների արհեստական սերմնավորում
  • Կերարտադրություն
  • Արոտների և կերհանդակների արդյունավետ օգտագործում
  • Կաթի արտադրություն և նախնական մշակում
  • Անասնապահի ուղեցույց
    • ՀՀ-ում պետպատվերի շրջանակներում իրականացվող հակահամաճարակային միջոցառումները
    • Ինֆեկցիոն հիվանդություններ
    • Մակաբուծային հիվանդություններ
  • Անասնապահի օրացույց

Կաթի արտադրություն և նախնական մշակում

Այս բաժնում ներկայացված են կաթի արտադրության հետ կապված, կաթի նախնական պահպանման, մշակման և կովերի կրծի խնամքի, ինչպես նաև ագրեգատացված կթի առանձնահատկությունների վերաբերյալ օգտակար տեղեկատվություն :

 Նախակիթ, կթվորի հիգիենա

Ուղեցույցում ներկայացված են կթվորի հիգիենայի հետ կապված առանձնահատկությունները, ինչպես նաև բոլոր այն քայլերի հերթականությունը, որոնք անհրաժեշտ է կատարել նախքան կիթը սկսելը: Բեռնել նյութն ամբողջությամբ

*Ուղեցույցը նախատեսված է գյուղատնտեսական բնագավառի մասնագետների, կաթի արտադրությամբ զբաղվող ֆերմերների համար:

 Ձեռնակիթ

Ուղեցույցում ներկայացված են ձեռնակթի առավելություններն ու թերությունները, ինչ առանձնահատկություններ ունի ձեռնակիթը և այլն: Բեռնել նյութն ամբողջությամբ

*Ուղեցույցը նախատեսված է գյուղատնտեսական բնագավառի մասնագետների, կաթի արտադրությամբ զբաղվող ֆերմերների համար:

 Ագրեգատային կիթ

Ուղեցույցում ներկայացված են ագրեգատային կթի առանձնահատկությունները, առավելություններն ու թերությունները: Բեռնել նյութն ամբողջությամբ

*Ուղեցույցը նախատեսված է գյուղատնտեսական բնագավառի մասնագետների, կաթի արտադրությամբ զբաղվող ֆերմերների համար:

 Կաթի նախնական մշակում

Ուղեցույցում ներկայացված է թե ինչ է կաթի նախնական մշակումը, ինչպիսի եղանակներով է կատարվում կաթի մաքրումը և պաղեցումը: Բեռնել նյութն ամբողջությամբ

*Ուղեցույցը նախատեսված է գյուղատնտեսական բնագավառի մասնագետների, կաթի արտադրությամբ զբաղվող ֆերմերների համար:

 Մաստիտների կանխարգելում և կրծի խնամք

Ուղեցույցում ներկայացված է մաստիտների կանխարգելման անհրաժեշտությունը, դրանից բխող հետևանքներն ու իրականացվող միջոցառումների ամբողջությունը: Բեռնել նյութն ամբողջությամբ

*Ուղեցույցը նախատեսված է գյուղատնտեսական բնագավառի մասնագետների և անասնապահությամբ զբաղվող ֆերմերների համար:

Ծառայություններ

  • Անասնաշուկա
  • Ագրովաճառակետ
  • Գործարար աջակցություն
  • Հացենի պանդոկ

Ֆերմերի Անկյուն

  • Կենդանիների առողջություն
  • Կենդանիների պահվածք և խնամք
  • Կենդանիների արհեստական սերմնավորում
  • Կերարտադրություն
  • Արոտների և կերհանդակների արդյունավետ օգտագործում
  • Կաթի արտադրություն և նախնական մշակում
  • ՀՀ-ում պետպատվերի շրջանակներում իրականացվող հակահամաճարակային միջոցառումները

Նորություններ

  • 18 Հունիս 2022 «Աշխարհով մեկ» հաղորդման անդրադարձը Սյունիքի անասնաշուկայից
  • 16 Մայիս 2021 Կայացավ «ՀՀ բնական կերհանդակների՝ արոտավայրերի և խոտհարքների կայուն կառավարում, փորձի փոխանակում և քաղված դասերի քննարկում» թեմայով աշխատաժողովը
  • 23 Օգոստոս 2020 «Անասնակերի արտադրության արդյունավետ փորձը թիրախային համայնքներում» ենթածրագրի մասնակցության հայտարարություն

Այլ էջեր

  • Գլխավոր
  • Մեր մասին
  • Մեր Գործընկերները
  • Պատկերասրահ
  • Կապ
  • Copyright © SDA 2023. All rights reserved.