Կաթի արտադրություն և նախնական մշակում
Այս բաժնում ներկայացված են կաթի արտադրության հետ կապված, կաթի նախնական պահպանման, մշակման և կովերի կրծի խնամքի, ինչպես նաև ագրեգատացված կթի առանձնահատկությունների վերաբերյալ օգտակար տեղեկատվություն :
Նախակիթ, կթվորի հիգիենա
Ուղեցույցում ներկայացված են կթվորի հիգիենայի հետ կապված առանձնահատկությունները, ինչպես նաև բոլոր այն քայլերի հերթականությունը, որոնք անհրաժեշտ է կատարել նախքան կիթը սկսելը: Բեռնել նյութն ամբողջությամբ
*Ուղեցույցը նախատեսված է գյուղատնտեսական բնագավառի մասնագետների, կաթի արտադրությամբ զբաղվող ֆերմերների համար:
Ձեռնակիթ
Ուղեցույցում ներկայացված են ձեռնակթի առավելություններն ու թերությունները, ինչ առանձնահատկություններ ունի ձեռնակիթը և այլն: Բեռնել նյութն ամբողջությամբ
*Ուղեցույցը նախատեսված է գյուղատնտեսական բնագավառի մասնագետների, կաթի արտադրությամբ զբաղվող ֆերմերների համար:
Ագրեգատային կիթ
Ուղեցույցում ներկայացված են ագրեգատային կթի առանձնահատկությունները, առավելություններն ու թերությունները: Բեռնել նյութն ամբողջությամբ
*Ուղեցույցը նախատեսված է գյուղատնտեսական բնագավառի մասնագետների, կաթի արտադրությամբ զբաղվող ֆերմերների համար:
Կաթի նախնական մշակում
Ուղեցույցում ներկայացված է թե ինչ է կաթի նախնական մշակումը, ինչպիսի եղանակներով է կատարվում կաթի մաքրումը և պաղեցումը: Բեռնել նյութն ամբողջությամբ
*Ուղեցույցը նախատեսված է գյուղատնտեսական բնագավառի մասնագետների, կաթի արտադրությամբ զբաղվող ֆերմերների համար:
Մաստիտների կանխարգելում և կրծի խնամք
Ուղեցույցում ներկայացված է մաստիտների կանխարգելման անհրաժեշտությունը, դրանից բխող հետևանքներն ու իրականացվող միջոցառումների ամբողջությունը: Բեռնել նյութն ամբողջությամբ
*Ուղեցույցը նախատեսված է գյուղատնտեսական բնագավառի մասնագետների և անասնապահությամբ զբաղվող ֆերմերների համար: